Rólam

 

Sindely Anikó vagyok, tanár-közgazdász. 

 

2006-ban alapítottam a "Korepsuli"-nak elnevezett egyéni vállalkozásomat.

1981-óta foglalkozom gyerekekkel, tanítottam minden iskolatípusban (általános iskola, szakképző iskola, szakközépiskola és felnőtt képzés).

Egyéni és csoportos felkészítést is vállalok pótvizsgára, szakmai vizsgára, érettségire, egyetemi ZH-kra illetve azoknak akik jobb eredményt szeretnének elérni a következő tantárgyakból:

                   Matematika

                          Közgazdaságtan

                               Marketing

    Gazdasági ismeretek és számítások

                                  Kereskedelmi ismeretek és számítások

                                                           Pénzügyi ismeretek és számítások

                                                                Számviteli ismeretek

 

Tanítványaim sikeresen veszik az kadályokat! Önbizalmuk növekszik, tudásuk eléri a kívánalmakat és önállóan gondolkoznak, kezdenek el feladatot megoldani. Megtanulják mely adatok fontosak és a cél eléréséhez mely sémát kell alakalmazni. Tanítványaimnak a következőt szoktam mondani:

" Hülye gyerek nincs. Az a baj, hogy ugyan megtanultok Ti mindent és azt elraktározzátok az agyatokban kis külön fiókokoban. Egy-egy kis fiókba bekerül a megoldó képlet, Pithagorasz-tétel, sorozatok....stb. De amikor a konkrét feladatot meg kell oldani nem tudjátok melyik fiókot kell kinyitni. Azonban, ha memondják melyiket, akkor már sikerül is a megoldás. A baj az, hogy nem áll ott senki melleted, hogy megmutassa melyi fiókot kell kinyitni." Ez az, amit mi megtanulunk.